Médiatevékenység

Portfólió / Médiatevékenység

Az OPUS GLOBAL Nyrt. 2016 októberében erősítette jelenlétét a médiában, mellyel az OPUS-csoportban a médiaportfólió kiemelt szerepet kapott nemcsak az eredményesség szempontjából, hanem a foglalkoztatott munkavállalók száma alapján is.

A portfólió elemei:

 

OPUS PRESS Zrt.

A holding kommunikációs tevékenységének koordinálását végzi, valamint erősíti és kezeli a holding médiapiaci befektetéseit.

Mediaworks Hungary Zrt.:

Az OPIMUS PRESS Zrt 2016. októberben vállalatfelvásárlás során megvásárolta a Mediaworks Hungary Zrt. 100%-át, mellyel az egyik legnagyobb magyar lapkiadóvállalat tulajdonosává vált.

A Mediaworks sokoldalú print és online termékpalettájával, országos lefedettségével nemcsak a szélesebb társadalmi rétegeket, hanem szegmentált, nehezen elérhető célcsoportokat is költséghatékonyan tud megszólítani. Termékeink ideális lehetőséget nyújtanak kreatív és hatékony elképzelések megvalósításához.

A Mediaworks Hungary Zrt. és leányvállalatai – több mint kilencven médiamárkával – országos és regionális lefedettséget kínálnak.

A cégcsoport ismert és közkedvelt napilapjaival, a Nemzeti Sporttal, a Világgazdasággal, tizenkét regionális napilapjával, női és gasztromagazin portfóliójával, digitálismédia-termékeivel, több mint 1000 munkavállalójával már megalakulása pillanatában Magyarország egyik legfontosabb médiavállalata lett.

A vállalat magáénak mondhatja Magyarország legkorszerűbb napilapnyomdáit, valamint többségi tulajdonosa a Médialog Zrt. és a DMHM Kft. terjesztővállalatnak. Az újságírástól a nyomtatáson és a terjesztésen át a digitálismédia-szolgáltatásokig.

Tudjon meg többet: www.mediaworks.hu

A PRINTIMUS Innovatív Tudásbázist Szolgáltató Kft.

 az OPIMUS PRESS Zrt. 100%-os leányvállalata.

A Printimus Kft. a Mediaworks kiadásában megjelenő online magazinok és napilapok online mutációi mellett kizárólagos értékesítési joggal rendelkezik az Inform Média Lapkiadó Kft. és a Lapcom Kiadó Zrt. online médiafelületeinek értékesítésére is.

A társaság célja a portfolióban szereplő, különböző tevékenységi körbe tartozó cégek megjelenését, kommunikációját segíteni változatos médiafelületek optimalizálásával és stratégia megalkotásával.

A társaság célja a továbbiakban a webes tartalomgyártás, a konferencia- és rendezvényszervezői tevékenység, illetve újabb piacokat megcélzó megoldások megvalósítása. 2017.év végével stratégiai együttműködés kötött az AtMediával mint legnagyobb magyar tévés sales houseal, melynek köszönhetően az online hirdetési piac egyik legnagyobb szereplőjévé válhat.