Július 1-jétől OPUS TIGÁZ Zrt. cégnévvel folytatja földgázelosztói tevékenységét a TIGÁZ

Az OPUS GLOBAL Nyrt. 2021. március 31-én 49,57 százalékos részesedést szerzett a TIGÁZ Zrt.-ben. A megállapodás értelmében az OPUS a tranzakció zárásakor irányítási jogot is szerzett a földgázelosztó társaságban.

Az OPUS Csoporthoz való tartozás megjelenítéseként 2021. július 1-jétől a vállalat új néven, OPUS TIGÁZ Zrt. néven folytatja tovább tevékenységét.

A névváltozással együtt megújul a cég logója és arculata, amelyet az ügyfelek a kapcsolattartás során látni, tapasztalni fognak, de ez nem befolyásolja a TIGÁZ mindennapi feladatainak végzését: az OPUS TIGÁZ Zrt. az OPUS Csoport tagjaként is változatlanul végzi a földgázelosztási tevékenységét és teljesíti valamennyi szerződéses kötelezettségét. Ez azt is jelenti egyúttal, hogy a felhasználókkal, rendszerhasználókkal, és az egyéb partnerekkel megkötött szerződések változatlan tartalommal és feltételekkel maradnak hatályban és az együttműködés kereteiben nem lesz változás 2021. július 1. napjától kezdődően. Az OPUS TIGÁZ Zrt. munkatársainak szakértelme, elkötelezettsége továbbra is lehetővé teszi a földgázelosztó hálózat és az ügyfélkapcsolatok magas színvonalú működtetését.

Az OPUS TIGÁZ Zrt. az OPUS GLOBAL Nyrt. eszközportfóliójának értékes eleme, amely kiszámítható, stabil bevételt biztosítva, jelentős mértékben járul hozzá az OPUS Csoport eredménytermelő képességéhez. A tiszántúli gázhálózat szilárd alapot jelent az OPUS GLOBAL Nyrt. energetikai divíziójának további bővítésére és a cégcsoport régiós jelenlétének erősítésére, melynek stratégiai célja, hogy hosszútávon a hazai energetikai piac meghatározó szereplőjévé váljon.