Turizmus

Az OPUS GLOBAL Nyrt. turisztikai divíziójának tagja a Társaság közvetett többségi tulajdonában álló Hunguest Hotels Zrt., illetve annak leányvállalatai, a Balatontourist csoport.

Divízióvezető: Détári-Szabó Ádám 

Détári-Szabó Ádám 2020. augusztus 17-től a HUNGUEST Hotels Zrt. vezérigazgatója. Az Appeninn Nyrt.-nél dolgozott 2017–2020 között, ahol leányvállalati ügyvezetőként és befektetési kapcsolattartóként tett szert ingatlanpiaci tapasztalatokra.

Irányítása alatt indult el a balatonvilágosi Club Aliga infrastrukturális megújítása, és közreműködött abban, hogy a vállalat a BÉT egyik legnagyobb likviditású midcap cégévé és Magyarország egyik legdinamikusabban növekvő ingatlanbefektetési társaságává váljon.

Korábban gazdaságdiplomáciai osztályvezetőként szerzett nemzetközi tapasztalatot a Külgazdasági és Külügyminisztérium egyik háttérintézményénél, azt megelőzően pedig a CMS Cameron McKenna LLP nemzetközi ügyvédi iroda ingatlanjogi csoportjában látott el ingatlanfelvásárlással és -bérbeadással kapcsolatos feladatokat.


Hunguest Hotels

A Hunguest Hotels Zrt., illetve annak leányvállalatai, így a Balatontourist csoport is az OPUS GLOBAL Nyrt. közvetett többségi tulajdonában álló társaság. A HUNGUEST Hotels Magyarország egyik legnagyobb, meghatározó szállodalánca. Tagszállodái gyakorlatilag az összes kiemelt turisztikai desztinációban megtalálhatók, a legismertebb gyógyhelyeken, üdülő- és hegyvidéki területeken, valamint kiemelt nagyvárosokban fekvő hotelek a legszélesebb igényeknek megfelelő szolgáltatásokat nyújtják: klasszikus gyógyszolgáltatások, wellness-, rekreációs- és fitneszszolgáltatások, konferencialehetőségek, valamint változatos programajánlatok.

15 belföldi település mellett külföldön a montenegrói tengerparton, az ausztriai Grossglockner lábánál és Murauban, illetve Erdélyben is található Hunguest Hotels szálloda. A HUNGUEST Hotels Zrt. stabil piacvezető pozíciót foglal el a belföldi turizmusban, a többi között a legtöbb belföldi vendéget fogadó és legnagyobb vidéken árbevételt realizáló magyar szállodalánc.

https://www.hunguesthotels.hu

Balatontourist

A Balatontourist egy patinás, több mint hét évtizedes múlttal rendelkező turisztikai márka. Magyarország vezető kempingüzemeltetőjéhez 6 kemping tartozik, melyekből 5 a Balaton partján, 1 kemping pedig gyógyfürdő mellett található.

A lánc tagja az ország legnagyobb és legrégebbi naturista kempingje is. A 6 kempingben összesen 2000 kempinghely, 243 bungaló, 250 mobilház, 47 bérelhető lakókocsi és 56 berendezett komfortos sátor várja a kempingezni vágyókat. A Balatontourist-cégcsoport üzemeltetői szerepkört lát el, de ingatlantulajdonnal nem rendelkezik. 5 kemping működik saját üzemeltetésben, 1 pedig marketing együttműködési megállapodással kapcsolódik a hálózathoz.

https://www.balatontourist.hu/hu/


TOVÁBBI PORTFÓLIÓK

Image

Vagyonkezelés

Image

Ipar és energetika

Image

Mezőgazdaság