Turizmus

Az OPUS GLOBAL Nyrt. turisztikai divíziójának tagja a Társaság közvetett többségi tulajdonában álló Hunguest Hotels Zrt., illetve annak leányvállalatai, a Balatontourist csoport.

Hunguest Hotels

A Hunguest Hotels Zrt., illetve annak leányvállalatai, így a Balatontourist csoport is az OPUS GLOBAL Nyrt. közvetett többségi tulajdonában álló társaság. A HUNGUEST Hotels Magyarország egyik legnagyobb, meghatározó szállodalánca. Tagszállodái gyakorlatilag az összes kiemelt turisztikai desztinációban megtalálhatók, a legismertebb gyógyhelyeken, üdülő- és hegyvidéki területeken, valamint kiemelt nagyvárosokban fekvő hotelek a legszélesebb igényeknek megfelelő szolgáltatásokat nyújtják: klasszikus gyógyszolgáltatások, wellness-, rekreációs- és fitneszszolgáltatások, konferencialehetőségek, valamint változatos programajánlatok.

15 belföldi település mellett külföldön a montenegrói tengerparton, az ausztriai Grossglockner lábánál és Murauban, illetve Erdélyben is található Hunguest Hotels szálloda. A HUNGUEST Hotels Zrt. stabil piacvezető pozíciót foglal el a belföldi turizmusban, a többi között a legtöbb belföldi vendéget fogadó és legnagyobb vidéken árbevételt realizáló magyar szállodalánc.

https://www.hunguesthotels.hu

Balatontourist

A Balatontourist több évtizedes szakmai tapasztalattal és az erős márkanévvel vezető piaci szereplő a hazai kempinges szektorban. Magyarország legnagyobb kempinglánca csaknem 70 éves cégtörténeti múlttal rendelkezik. A lánchoz 10 kemping tartozik, melyekből 9 Balaton parti településen és 1 gyógyfürdő helyen található.

A láncba tartozik az ország legnagyobb és legrégebbi hagyományokkal rendelkező naturista kempingje is. A 10 kempingben összesen 4000 kempinghely, 290 bungaló, 225 mobilház, 71 bérelhető lakókocsi és 60 berendezett komfortos sátor várja a kempingezni vágyókat. Ez a balatoni kempingkapacitás több, mint harmada. A Balatontourist-cégcsoport üzemeltetői szerepkört lát el, de ingatlantulajdonnal nem rendelkezik. 5 kemping működik saját üzemeltetésben, a további 5 pedig marketing együttműködési megállapodással kapcsolódik a hálózathoz.”

https://www.balatontourist.hu/hu/


TOVÁBBI PORTFÓLIÓK

Image

Vagyonkezelés

Image

Ipar és energetika

Image

Mezőgazdaság