Turizmus

Az OPUS GLOBAL Nyrt. turisztikai divíziójának tagja a Társaság közvetett többségi tulajdonában álló Hunguest Hotels Zrt., illetve annak leányvállalatai, a Balatontourist csoport.

Divízióvezető: Détári-Szabó Ádám 

Détári-Szabó Ádám 2020 óta a Hunguest Zrt. vezérigazgatója és a Balatontourist Kft. ügyvezetője. 2017–2020 között az Appeninn Nyrt.-nél dolgozott leányvállalati ügyvezetőként, irányítása alatt indult el számos ingatlan infrastrukturális megújítása, és közreműködött abban, hogy a vállalat a BÉT egyik legnagyobb likviditású midcap cégévé és Magyarország egyik legdinamikusabban növekvő ingatlanbefektetési társaságává váljon. Ezt megelőzően gazdaságdiplomáciai osztályvezetőként szerzett nemzetközi tapasztalatot a Külgazdasági és Külügyminisztérium egyik háttérintézményénél, korábban pedig a CMS Cameron McKenna LLP nemzetközi ügyvédi iroda ingatlanjogi csoportjában látott el ingatlanfelvásárlással és -bérbeadással kapcsolatos feladatokat.


Hunguest Hotels

A Hunguest Zrt., illetve annak leányvállalatai, így a Balatontourist is az OPUS GLOBAL Nyrt. közvetlen  többségi tulajdonában álló társaság. A Hunguest Hotels Magyarország egyik legnagyobb, meghatározó szállodalánca. Tagszállodái gyakorlatilag az összes kiemelt turisztikai desztinációban megtalálhatók, a legismertebb gyógyhelyeken, üdülő- és hegyvidéki területeken, valamint kiemelt nagyvárosokban fekvő hotelek a legszélesebb igényeknek megfelelő szolgáltatásokat nyújtják: klasszikus gyógyszolgáltatások, wellness-, rekreációs- és fitneszszolgáltatások, konferencialehetőségek, valamint változatos programajánlatok.

13 belföldi település mellett külföldön a montenegrói tengerparton és az ausztriai Grossglockner lábánál található Hunguest Hotels szálloda. A Hunguest Zrt. stabil piacvezető pozíciót foglal el a belföldi turizmusban, a többi között a legtöbb belföldi vendéget fogadó és legnagyobb vidéken árbevételt realizáló magyar szállodalánc.

Balatontourist

A Balatontourist egy patinás, több mint hét évtizedes múlttal rendelkező turisztikai márka. Magyarország vezető kempingüzemeltetőjéhez négy kemping tartozik a Balaton partján.

A lánc tagja az ország legnagyobb és legrégebbi naturista kempingje is. A négy kempingben összesen több mint 1500 kempinghely, 230 mobilház, valamint bérelhető lakókocsi és berendezett komfortos sátor várja a kempingezni vágyókat. A Balatontourist üzemeltetői szerepkört lát el, de ingatlantulajdonnal nem rendelkezik.https://www.balatontourist.hu/hu/


TOVÁBBI PORTFÓLIÓK

Image

Vagyonkezelés

Image

Ipar és energetika

Image

Mezőgazdaság