Ipar és energetika

Az OPUS GLOBAL Nyrt. portfoliója kiemelt szereplőjének tekinti az építőipari és nehézipari vállalkozásokat magába foglaló Ipari termelés szegmenst, amely 2019-ben a Csoport konszolidált Mérlegfőösszegének 32%-át testesítette meg.

Mészáros Építőipari Holding Zrt

A Mészáros Építőipari Holding Zrt. fő tevékenységeként a kizárólagos tulajdonában lévő két leányvállalata, a Mészáros és Mészáros Kft. és az
R-KORD Kft. vagyonkezelésével foglalkozik.

Mészáros és Mészáros Kft.

A Mészáros és Mészáros Kft. elsősorban híd-, út-, közmű-, vízépítés, valamint a környezetvédelemhez és az atomenergia területéhez kapcsolódó mérnöki létesítmények kivitelezéséhez kapcsolódó munkát végez.

A leányvállalatban felhalmozódott szaktudás és kivitelezési tapasztalat tette lehetővé, hogy a társaság számos nagy volumenű projektben vegyen részt.

http://www.meszaroskft.com

R-Kord Építőipari Kft.

Az R-KORD Kft. a vasútépítéssel összefüggő biztosító- és távközlő berendezések, valamint vasúti felsővezeték építésében, karbantartásában, tervezésében, engedélyeztetésében több mint 20 éves múlttal rendelkezik.

http://r-kord.hu

Wamsler SE

A Wamsler SE a Salgótarjáni Vasöntöde és Tűzhelygyár jogutódjaként 1992-től a müncheni Wamsler GmbH-val egyesülve több mint 100 éve (1894 óta) gyárt háztartási sütő-, főző-, fűtőkészülékeket.

Mára a Wamsler SE a közép-kelet-európai régió legnagyobb kandalló- és tűzhelygyára, európai piaci részesedése 7-8% körül alakul a HKI Industrieverband adatai szerint.

https://www.wamsler.hu


TOVÁBBI PORTFÓLIÓK

Image

Vagyonkezelés

Image

Mezőgazdaság

Image

Turizmus