Torda Balázs 

Torda Balázs 1985-ben végzett villamosmérnökként a Budapesti Műszaki Egyetem villamos művek szakán. Pályafutását Tatabányán kezdte az áramszolgáltató üzemeltetési szakterületén,
majd ugyanitt operatív vezetőként szerzett vezetői tapasztalatot, mely megalapozta a soron következő stratégiai szintű irányítási feladatok ellátását. A hazai energetikai vállalatok privatizációja után az E.ON magyarországi vállalatainál, multinacionális környezetben irányított kiterjedt integrációs- és átszervezési projekteket, folyamatosan javítva ezzel az energiaszolgáltatás minőségét és hatékonyságát. Meghatározó szerepet töltött be a vállalatcsoport energetikai hálózatainak technológiai korszerűsítésében és a működési folyamatok megújításában.

Az E.ON-os pályafutásának utolsó időszakában, 2019-ig, az E.ON Észak-Dunántúli Áramhálózati Zrt. regionális vezetőjeként, 700 munkatársa segítségével támogatta a régió gazdaságának nagyléptékű fejlődését a megbízható villamosenergia szolgáltatással. 2019-től egy villamosipari kivitelező cég, a Roneko Kft. ügyvezetőjeként folytatta szakmai pályafutását. 2020 szeptemberében, 35 éves energetikai szolgáltatóipari szakmai és több mint 30 éves vezetői tapasztalattal csatlakozott a TIGÁZ-hoz általános vezérigazgató helyettesként. Itt fő feladata, a tulajdonosváltás megvalósítása mellett, az E.ON Tiszántúli Áramhálózati Zrt. akvizícióját előkészítő projekt szakmai irányítása. 2021. április 1-től vette át a TIGÁZ vezetését vezérigazgatói pozícióban, ezzel egyidejűleg az OPUS GLOBAL Nyrt. energetikai divízióvezetői pozícióját is betölti.